Jeg tilbyder alle former for tømreropgaver. Med flere års erfaring som tømrer vil dit næste tømrerprojekt være i sikre hænder.

Herunder kan du læse om nogle af de tømreropgaver, som jeg kan hjælpe dig med. Hvis du er i tvivl om valg af materiale i forbindelse med en opgave, som du skal have løst, er du velkommen til at spørge, så du får en løsning, som passer til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker tilbud på en tømreropgave.

Tag

Brix Tømrer Og Gulv kan hjælpe med nye spær på dit hus

Skal du have nyt tag, eller en renovering af det nuværende, så kan jeg hjælpe dig. Jeg laver alle former for tag i forbindelse med renovering og nye tag; ligefra at lægge tagsten over plader til underlag til tagpap.

Hvis det ikke kun er taget, som skal skiftes, udfører jeg opgaver med opsætning af nye spær eller opretning af de gamle. Ligesom tømreropgaver med ny stern, underbeklædning og ny gavlbeklædning er noget, som jeg har stor erfaring med.

Lofter

Der findes mange typer lofter og de har alle forskellige formål. Jeg har som tømrer, erfaring med at montere alle former for loftplader lige fra forskellige typer gips, til lydabsorberende lofter som fx troldtekt lofter. Herudover tilbyder jeg at sætte de traditionelle paneltrælofter op.

Energioptimering

De senere år er der kommet stor fokus på energioptimering af huse og især efterisolering af lofter. Det er en type tømreropgave, som jeg har udført i flere huse.

En stor fordel ved efterisolering af loftet, er at det kan ses på varmeregningen allerede det første år.

I 2019 er der stadig mulighed for håndværkerfradrag ved denne type opgave. Det betyder at du, som privat person, kan få fradrag på op til 12.000 kr. af arbejdslønnen.

Listearbejde

Er du træt af, at listen mangler på køkkenbordet, eller at fodlisten sidder løs? Så kontakt mig. Det er også opgaver, som jeg kan hjælpe dig med. Jeg har stor erfaring med forskellige former for listearbejde, store som små.

Hvis du har behov for hjælp til gulvafslibning, kan du læse mere her, om hvad jeg kan tilbyde