Jeg udfører billig gulvafslibning i Aalborg og Nordjylland.

Prisen på gulvafslibning afhænger af mange ting:

-Gulvets tilstand inden gulvafslibning:

hvor stort er arbejdet med selve gulvafslibning, kræver det at gulvet skal rettes op og hvor stærk er den behandling gulvet har i forvejen.  Så det er altid en fordel at se gulvet inden man giver en pris.

-hvilken efterbehandling skal gulvet have:

har i et tidligere indlæg beskrevet de forskellige behandlinger på gulvet https://brixgulve.dk/2017/11/16/behandling-af-gulve/   . Prisen på gulvafslibning kan være meget forskellig på behandlinger. Nogen behandlinger kræver 3 behandlinger mens andre kun kræver 1 behandling, derfor svinger tids forbruget og de dage man skal bruge på det.

-beliggenhed:

Prisen på gulvafslibning i Aalborg og Nordjylland kan svinge en smule alt efter hvor mange km der er. Men de fleste steder i Nordjylland er prisen den samme som i Aalborg, da det ikke har så stor indflydelse på den samlede pris. Der kan også være tillæg på prisen, hvis gulvafslibning er på de øverste etager, da det er store og tunge maskiner man bruger til gulvafslibning.

Antal m2:

Prisen på Gulvafslibning afhænger også af hvor mange m2 der skal slibes. Det gør det fordi at der er mange maskiner og det er et stort arbejde at gøre klar til gulvafslibning og derfor er det en fordel, hvis der er mange m2. Det handler også om hvilken behandling man vil have. da der selvfølgelig bliver brugt mere lak, olie osv. desto flere m2 der er.

Der er derfor mange faktorer der spiller ind på prisen. Jeg er altid klar på et uforpligtende møde, hvor vi kigger på Jeres gulv og tager en snak om hvilken behandling der passer til netop Jeres behov, og finder en god pris.

 

Gulvafslibning priser