Gulvafslibning er mit speciale og udfører alt afslier at udføre alt i gulvafslibning til netop dine behov. Jeg foretager en afslibning af gulvet så det bliver fri for alle rester af den gamle behandling. Gulvafslibningen gør at gulvet bliver som nyt. Efter afslibning af gulvet behandler man gulvet det kræver som regel flere behandlinger alt efter type og slid der er .Gulvet bliver efterfølgende behandlet efter dine behov, så gulvet holder sig flot og frisk i mange år. De mest brugte efterbehandlinger er lak, lud eller olie og de fås i mange nuancer. Jeg udfører afslibning af gulv fra Aalborg Klarup Svenstrup til Randers og Hobro i syd og til Hjørring Sæby i Nord desuden har jeg stor erfaring med gulvafslibning i sommerhuse.

Jeg har stor erfaring indenfor montering af alle former for trægulve og sildebens parket er blevet et af de helt populærere gulve de senere år.

Jeg står altid klar med råd og vejledning og et uforpligtende tilbud

  • Gulvafslibning.
    Montering af gulv.
    Sildebensparket.
Gulvafslibning